Συμβουλές για Νύφες

6-4 μήνες πριν

Εάν το δέρμα σας έχει τάσεις ακμής, διεσταλμένους πόρους, δυσχρωμίες, πανάδες, ουλές, λεπτές γραμμές, θαμπή και άτονη όψη θα πρέπει να ξεκινήσετε αρκετά νωρίς την προετοιμασία. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τα παραπάνω προβλήματα είναι μια σειρά από οξέα βραδείας αποδέσμευσης, μεσοθεραπείες ή και laser που επιλέγουμε ανάλογα με την περίσταση. Πρόκειται για θεραπείες που πρέπει να γίνουν σε περιόδους όχι έντονης ηλιοφάνειας οπότε καλό είναι να προγραμματιστούν έγκαιρα. Εάν το δέρμα σας είναι χαλαρό ή χρειάζεται ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστικότητας μπορείτε να ακολουθήσετε μια θεραπεία HIFU που θα απαλείψει τις ρυτίδες,μειώνοντας το βάθος ακόμη και αυτών της έκφρασης και θα δώσει στο δέρμα νεανική όψη και έντονη σφριγηλότητα. Περνώντας στο σώμα, εάν υπάρχουν προβλήματα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας ή χαλάρωσης το αντίστοιχο διάστημα είναι ιδανικό για να ξεκινήστε την αντιμετώπισή τους. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, συνδυάζουμε πρωτοποριακές τεχνολογίες LipoHIFU, κρυολιπόλυσης, μεσοθεραπείας, RF και άλλων για να δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα ώστε να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

4-2 μήνες πριν

Κάντε μια σειρά εφαρμογών laser για ανάπλαση συνδιάζοντάς το και με καλλυντικές θεραπείες εάν και όπου κρίνεται απαραίτητο. Με αυτούς τους τύπους laser διεγείρουμε τους ινοβλάστες για να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εξαλείφοντας λεπτές γραμμές και δίνοντας νεανικότερη και πιο ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο. Είναι αποτέλεσμα που διαρκεί περίπου 1 χρόνο και το μέγιστο του αποτελέσματος είναι στις 5 εβδομάδες μετά το πέρας της θεραπείας.

2 – 1 μήνες πριν

Οι μεσοθεραπείες προσώπου σχεδιάζονται ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη αντιμετωπίζοντας παράλληλα πολλαπλά προβλήματα του δέρματος. Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε ουσίες που “δίνουν τροφή” απευθείας στο κύτταρο, με αποτέλεσμα που διαρκεί περίπου 1 χρόνο.

3 εβδομάδες πριν

Προχωρήστε σε καθαρισμό προσώπου, για να καθαρίσουν οι πόροι από το υπάρχον σμήγμα και εάν χρειάζεται συνεχίστε ταυτόχρονα με ενυδάτωση. Ο αριθμός των ενυδατώσεων που μπορεί να χρειάζεται κάποιος ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο δέρματος αλλά και από τη συνέπεια που έχει στην καθημερινή του φροντίδα.

1 εβδομάδα πριν

Κάντε την απαραίτητη αποτρίχωση τώρα για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς και χαρίστε στον εαυτό σας τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας οξυγονοθεραπείας. Με την εισπνοή 99% καθαρού οξυγόνου και την ταυτόχρονη διείσδυση στο δέρμα δραστικών συστατικών έχουμε καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών, ανάπλαση, αντιγήρανση και αναζωογόνηση, για δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο με διάρκεια.

2 μέρες πριν

Κάντε μια special occasions θεραπεία για να δώσετε λάμψη, ξεκούραση και ενυδάτωση στο πρόσωπο και τα μάτια, επιτυγχάνοντας επίσης καλύτερη εφαρμογή του μακιγιάζ την ημέρα του γάμου.

1 μέρα πριν

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε απολέπιση σώματος με ένα συνδιασμό κίτρου, ακατέργαστης ζάχαρης και σησαμέλαιου για ενυδατωμένο, υγιές δέρμα με βελούδινη υφή. Συνεχίστε με ολιστικό χαλαρωτικό μασάζ με ρεφλεξολογία, spa maniciure και spa pedicure.

Την ίδια μέρα

Αφεθείτε στην φροντίδα των ειδικών που έχετε επιλέξει για εκείνη τη μέρα και απολαύστε το!