Ινστιτούτο

Beauty Gallery - 50 χρόνια υποστηρικτής της ομορφιάς

Το BEAUTY GALLERY είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί στο σύγχρονο και υψηλής αισθητικής του χώρο. Στο κέντρο της πόλης, σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας σας προσφέρουμε κάθε εχέγγυο απόλαυσης. Η εξαιρετική ποιότητα των θεραπειών, η εκπαίδευση του προσωπικού και η αίσθηση ανανέωσης συνθέτουν ένα ψηφιδωτό από πολύτιμες στιγμές απόλαυσης, σύμφωνα με τις αρχές του ευ ζειν.


Εταιρία

Tο Ινστιτούτο Beauty Gallery με εμπειρία 50 χρόνων, υπηρετεί πιστά την ομορφιά.

Φένια Κριεζή
Οι θεραπείες μας αποτελούν μία υψηλού επιπέδου εμπειρία περιποίησης, συνδυάζοντας τον πιο εξελιγμένο επιστημονικά εξοπλισμό με τη γνώση και την εμπειρία, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. 
Γιατί εμάς;

Γιατί με βάση τις εκάστοτε ανάγκες σας έχουμε τη γνώση, την πρωτοποριακή τεχνολογία και τα προηγμένα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης για να ανταποκριθούμε και να πετύχουμε τους στόχους σας.

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες θεραπείες με τα πιο καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, που είναι πάντα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Το απαράμιλλο επίπεδο προσωπικής προσοχής συνδυάζεται με τις επαγγελματικές παροχές και τον εξοπλισμό μας, για να δημιουργήσουν την πιο ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία στο ταξίδι της ανανέωσης και της αναζωογόνησης.


Πολιτική λειτουργίας

Παροχές

Οι παροχές υπηρεσίας που αφορούν σε πακέτα ομορφιάς δεν είναι μεταβιβάσιμες σε άλλα άτομα.

Τρόποι Πληρωμής

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro όλων των τραπεζών. Για να ανταποκρινόμαστε πάντα στις υψηλές απαιτήσεις των παροχών που προσφέρουμε, οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Κάρτες δώρων

Είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο,και ισχύουν τόσο για υπηρεσίες όσο και για προϊόντα. Σας προμηθεύουμε με ειδική καρτούλα για τις ευχές σας και συσκευασία δώρου.

Ακυρώσεις

Εις ένδειξη σεβασμού στο θεραπευτή σας, θα σας παρακαλούσαμε για οποιαδήποτε ακύρωση να επικοινωνείτε μαζί μας 24 ώρες νωρίτερα.

Ώρα προσέλευσης

Σας προτείνουμε να προσέρχεστε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας, για να έχετε το χρόνο να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε οικεία στο περιβάλλον.


Στοιχεία εταιρίας

Ιφιγένεια Κριεζή • ΓΕΜΗ 41578006000 • ΑΦΜ 073185640 • Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης