Αποτρίχωση με laser

Diode Laser

Το Diode Laser αποτελεί μία εξειδικευμένη εφαρμογή αισθητικής ιατρικής που εξαλείφει το πρόβλημα της τριχοφυΐας.

Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, καθώς η ενισχυμένη, μονοχρωματική ακτίνα φωτός του μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα στην τρίχα, αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα. Ο παγωμένος κρύσταλλος που διαθέτει προσφέρει σημαντικά μειωμένη αίσθηση του πόνου και απαιτεί μικρότερο αριθμό εφαρμογών σε σύγκριση με άλλες μεθόδους. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του Diode Laser είναι πως ο τρόπος σχεδίασης της τεχνολογίας της τής επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους του τύπους δέρματος, σε λεπτές και χοντρές τρίχες και σε όλες τις περιοχές του σώματος.


Φωτοαποτρίχωση IPL

Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος Παλμικού Φωτός ΙΡL είναι μία ασφαλής και μη επεμβατική μέθοδος που καταστρέφει το θύλακα της τρίχας.

Η καταστροφή επιτυγχάνεται διοχετεύοντας το παλμικό φως που απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και καταλήγει στο θύλακα. Το IPL είναι ανώδυνο και αποτελεσματικό καταστρέφοντας εκατοντάδες θύλακες σε κάθε παλμό. Οι τρίχες αποβάλλονται με φυσικό τρόπο από το δέρμα μετά από 1 έως 3 εβδομάδες. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή και δεν εφαρμόζεται σε μαυρισμένο δέρμα.