Μακιγιάζ

Μακιγιάζ Απλό / Βραδινό

Η τέχνη του μακιγιάζ από τα χέρια ενός επαγγελματία μπορεί να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε προσώπου συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες σας και την περίσταση και επιλέγουμε το ιδανικό μακιγιάζ για εσάς. Ένα απλό πρωινό μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας με φυσικό τρόπο. Το βραδινό μακιγιάζ δίνει έμφαση και λάμψη στο προσωπό σας προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Μακιγιάζ Νύφης

Την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας θέλετε να αισθάνεστε όμορφη και λαμπερή.

Ένα επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ, αποκλειστικά σχεδιασμένο στις γραμμές του προσώπου σας, είναι αυτό που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και φυσικά θα είστε υπερήφανη βλέποντας μετά από χρόνια τις φωτογραφίες του γάμου σας, οι οποίες μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Η προετοιμασία μας ξεκινά με ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ, κατά το οποίο μας περιγράφετε πώς έχετε φανταστεί το μακιγιάζ σας και το προσαρμόζουμε επάνω στο δικό σας καμβά. Την ημέρα του γάμου σας πραγματοποιούμε το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα όμορφα σημεία σας και έχει μακρά διάρκεια ώστε η εικόνα σας να είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Η πολυετής εμπειρία μας και οι εκατοντάδες συνεργασίες μας με νύφες που μας εμπιστεύτηκαν, σας προσφέρουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Πριν τη «μεγάλη ημέρα» προτείνουμε να ακολουθήσετε μια σειρά θεραπειών ώστε να γίνει άριστη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ στο πρόσωπό σας.