Premium Υπηρεσίες Προσώπου

Θεραπεία Χρυσού 24 Καρατίων

Μία πολυτελής αναζωογονητική εμπειρία με μοναδικά αποτελέσματα. Η θεραπεία Χρυσού 24 καρατίων συνδυάζει την πρωτοποριακή ιαπωνική τεχνολογία UMO nano mist, τις καινοτόμες ανακαλύψεις του Gamma PGA και τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα, με τις ευεργετικές ιδιότητες του καθαρού χρυσού 24 καρατίων, ώστε να προσφέρουν ένα δέρμα λαμπερό που ακτινοβολεί.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού είναι γνωστές από την εποχή της Κλεοπάτρας, όπου ο καθαρός χρυσός χρησιμοποιούνταν ως μέσο για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας. Οι ιστορικοί υποστηρίζουν πως η Κλεοπάτρα κοιμόταν κάθε βράδυ με μια μάσκα χρυσού. Στην αρχαία Ρώμη, χρησιμοποιούσαν κρέμες από χρυσό για τη θεραπεία ποικίλλων δερματικών προβλημάτων. Ο χρυσός επίσης θεωρήθηκε το κλειδί της νιότης για την αρχαία κινέζικη ιατρική, καθώς η βασίλισσα της δυναστείας Ching χρησιμοποιούσε καθημερινά ένα χρυσό κύλινδρο για να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της. Ωστόσο, παρόλα τα πλεονεκτήματά του, ο χρυσός δε χρησιμοποιείται συχνά σε θεραπείες προσώπου, καθώς είναι δυσδιάλυτος και δύσκολα διεισδύει στο δέρμα. Οι παραδοσιακοί τρόποι εφαρμογής δεν είναι αποτελεσματικοί, όμως η UMO ανακάλυψε ένα μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσει τη δύναμη του χρυσού και τα οφέλη του για το δέρμα.

Οφέλη Χρυσού
Ανόρθωση και σφριγηλότητα

Ο χρυσός επιβραδύνει την εξάντληση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και βοηθά στην πρόληψη της χαλάρωση του δέρματος. Διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας και αναγεννά υγιή κύτταρα με μεγάλη ανθεκτικότητα.

Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών

Το Gamma PGA είναι μία ενυδατική φόρμουλα που κλειδώνει την υγρασία και προσφέρει ένα απαλότερο δέρμα με ελαστικότητα.

Μειώνει τα σημάδια στο δέρμα

Από το 1929 ο χρυσός έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, μειώνοντας τη φλεγμονή. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του χρυσού επιβραδύνουν την έκκριση της μελανίνης και μειώνουν της κηλίδες της ηλικίας.

Καταργεί τις ελέυθερες ρίζες

Ο χρυσός καταπολεμά τις ελέυθερες ρίζες και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.


Gamma PGA – Πολυγλουταμικό οξύ

Το Gamma PGA είναι μία σημαντική ανακάλυψη στην επιστήμη της φροντίδας της επιδερμίδας, με καταπληκτική ενυδατική σύνθεση.

Αρχικά ανακαλύφθηκε σε θαλάσσιες μέδουσες και προέρχεται από την υπερτροφή Natto, ένα ιαπωνικό προϊόν με βάση τη σόγια, που η ύπαρξή του χρονολογείται εδώ και πάνω από 1000 χρόνια. Είναι δέκα φορές πιο ενυδατικό από το υαλουρονικό οξύ και πολύ πιο ελαστικό από το κολλαγόνο. Αποδίδει ορατή βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης της υφής και του τόνου του δέρματος. Το Gamma PGA ενυδατώνει και προετοιμάζει το δέρμα ώστε να δεχθεί τη διείσδυση του χρυσού.


Ultrasonic Nano Mist

Το UMO Facial Spa Nano Mist είναι εξαιρετικά λεπτό και σε συνδυασμό με το ιονικό του φορτίο, διεισδύει εύκολα βαθιά μέσα στο δέρμα, διοχετεύοντας διαλυμένο Gamma PGA και χρυσό 24Κ. To Nano Mist μαλακώνει την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα βέλτιστο περιβάλλον για την απορρόφηση της υγρασίας.


Αρνητικά φορτισμένα ιόντα

Ευρέως γνωστά για τα εκπληκτικά οφέλη στην υγεία, τα αρνητικά ιόντα εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες μέσα στα κύτταρα του δέρματος και ισορροπούν την οξύτητα της υγρασίας των ιστών και προάγουν την συνολική υγεία.