Καθαρισμός προσώπου

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας αποτελεί βασική αρχή της φροντίδας του προσώπου και επιτυγχάνει την υγεία και τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, αφού απαλλάσσει από τους ρύπους και το περιττό σμήγμα, προσφέροντας λάμψη και αναζωογόνηση.

Πρώτο στάδιο του καθαρισμού είναι η απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ. Ακολουθεί απολέπιση προσώπου για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος. Μετά την προετοιμασία και τη διάνοιξη των πόρων γίνονται πιέσεις με απαλές κινήσεις ώστε να γίνει η εξαγωγή του σμήγματος. Ακολουθούν μάσκες αποκατάστασης και το ειδικό συνδυαστικό μασάζ προσώπου, κεφαλής και αυχένα που προσφέρει μία αίσθηση χαλάρωσης, προετοιμάζοντας παράλληλα την επιδερμίδα να δεχθεί την ενυδάτωση που είναι κατάλληλη για τον τύπο της.

Η συχνότητα του καθαρισμού εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας. Συνήθως συνίσταται στις αλλαγές της εποχής  3-4 φορές το χρόνο, εκτός αν συντρέχει διαφορετικός λόγος. 


Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με Υπερήχους

Η νέα επαναστατική μέθοδος καθαρισμού προσώπου με Τεχνολογία Υπερήχων πετυχαίνει τον καθαρισμό της επιδερμίδας σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με το συμβατικό βαθύ καθαρισμό.

Συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων, απομακρύνοντας το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος χωρίς ερεθισμούς. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη βελτίωση σε διεσταλμένους πόρους, λεκέδες και ουλές ακμής με αποτέλεσμα ένα λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα. Είναι εντελώς ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την πρώτη επίσκεψη θα δείτε ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, όμως ανάλογα με το πόσο την έχετε παραμελήσει μπορεί να χρειαστούν και περισσότερες.