Θεραπείες Ματιών

Οι θεραπείες των ματιών αποτελούν μία πραγματική στιγμή χαλάρωσης, που βοηθούν στη μείωση των μαύρων κύκλων, την αποσυμφόρηση των πρησμένων βλεφάρων και τη λείανση των ρυτίδων.

Καθώς το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ πιο ευαίσθητο από το δέρμα του υπόλοιπου προσώπου οι θεραπεία που ακολουθείται επιλέγεται κατόπιν αξιολόγησης και μπορεί να είναι συνδυαστική και προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.


For Your Eyes Only

Η σφαιρική αντιμετώπιση του τρίπτυχου σακούλες-ρυτίδες-μαύροι κύκλοι συνδυάζει την επιστήμη και τη σοφία της φύσης, με ιαματικό νερό και συμπλέγματα πολλαπλής δράσης.

Για την προστασία της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, όλα τα προϊόντα που εφαρμόζονται είναι χωρίς άρωμα, χωρίς χρώμα και έχουν υποστεί οφθαλμολογικό έλεγχο. Για ορατά αποτελέσματα προτείνεται εντατική περιποίηση 6 συνεδριών, 2 φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά.


HIFU – High Intensity Focused Ultrasound

To HIFU αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο μη χειρουργικού face lift, εγκεκριμένη από τον FDA.

Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους για την ανόρθωση και την τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. Η θεραπεία εστιάζει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και στα υποδερμικά επίπεδα (SMAS)  θεραπεύοντάς τα και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου που επιτυγχάνει τη σύσφιξη του δέρματος. Έτσι αποκτάτε ένα δέρμα πιο νεανικό, με μείωση των επιφανειακών και βαθιών ρυτίδων, βελτιωμένη όψη ματιών του περιγράμματος του προσώπου και ανόρθωση της επιδερμίδας. Απαιτεί 3 εφαρμογές- μία φορά ανά μήνα και η όψη του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και 2 μήνες μετά την τελευταία εφαρμογή.