Αποκατάσταση Ουλών

TCA Peeling

Το TCA (trichloracetic acid) peeling είναι μια χημική, αλλά μη τοξική θεραπεία, που αποσκοπεί στη μείωση των ουλών του προσώπου.

Βασίζεται στην εφαρμογή τριχλωρικού οξέος στην επιδερμίδα για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την ανανέωση της επιδερμίδας και είναι μεσαίου βάθους ή βαθύ, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μετά τη λήξη της θεραπείας παρουσιάζεται μια ελαφρά ερυθρότητα στο δέρμα σας, το οποίο απολεπίζεται σταδιακά εντός 7 ημερών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την απολέπιση και ο αριθμός επαναλήψεων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.


Micro-needling (Dermapen)

To Dermapen είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει με μεγάλη πένα και χρησιμοποιεί πολλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα και δημιουργούν μικρές οπές λίγων χιλιοστών.

Η διέγερση αυτή ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και τη διόρθωση των ουλών ακμής. Πραγματοποιείται χρήση ενός ειδικού μίγματος που εφαρμόζεται στο δέρμα, το οποίο λόγω των μικροοπών συγκρατείται και απορροφάται εις βάθος, αναπλάθοντας ταχύτερα την επιδερμίδα. Προτείνεται επανάληψη των επισκέψεων 4-6 φορές, μία ανά 15 μέρες.


Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική μορφή θεραπείας για βαθύ καθαρισμό, που αφαιρεί τα καταστρεμμένα κύτταρα του δέρματος και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Με τη μέθοδο αυτή αφαιρείται το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας που έχει υποστεί βλάβη και διεγείρεται η επούλωση και η ανάπλαση. Οι χιλιάδες μικροκρύσταλλοι διαμαντιών που εκτοξεύονται στην επιδερμίδα της προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις φαγεσωρικής και κυστικής ακμής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και προτείνονται 4-6 επαναλήψεις ανά 15 ημέρες.