Αντιγήρανση

Diode Laser

Η αναζωογόνηση της επιδερμίδας με Diode Laser πραγματοποιείται μέσω της διέγερσης και του πολλαπλασιασμού των κυτταρικών υποδοχέων (ινοβλαστών) που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο που στοχεύει στην ανανέωση και την πρόληψη της αντιγήρανσης της επιδερμίδας. Μειώνει το βάθος των ρυτίδων έκφρασης, εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές, και βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης και τις φακίδες. Τονώνει και συσφίγγει το δέρμα του προσώπου και είναι ιδανικό για ένα ώριμο δέρμα που στερείται ελαστικότητας. Η τεχνολογία του προστατεύει τις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας ώστε να μην προκαλείται κάποια βλάβη στο δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος και ο αριθμός συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιδερμίδας.


Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μία αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία αντιγήρανσης.

Εφαρμόζεται με την εισαγωγή δραστικών ουσιών, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα, πεπτίδια και άλλα στη μέση στοιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για τη θρέψη και τη στήριξη της επιδερμίδας. Η σύνθεση των ουσιών αυτών επιλέγεται βάσει των αναγκών της κάθε επιδερμίδας. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή διαδικασία. Αποτελεί μία ανώδυνη θεραπεία, μετά το τέλος της οποίας εφαρμόζεται ειδική καταπραϋντική μάσκα ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες για πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.


PSP Photoelectroporation System – Μεσοθεραπεία

H θεραπεία PSP είναι ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς εξατομικευμένων κοκτέιλ, ανάλογα με της ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Με τη χρήση του συνδυασμού μικρορευμάτων και φωτοθεραπείας σε διάφορα μήκη κύματος επιτυγχάνεται η στιγμιαία διάνοιξη της κυτταρικής μεμβράνης και η άμεση τροφοδοσία του κυττάρου με δραστικά συστατικά της επιλογής μας. Πρόκειται για μία ανώδυνη διαδικασία με άμεσα ορατά αποτελέσματα στη σύσφιξη, την αντιγήρανση, την ανανέωση και την εξάλειψη ρυτίδων. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει κατά περίπτωση και η διάρκεια είναι 30 λεπτά.


Kobido Μασάζ

Η τεχνική μασάζ Kobido αποτελεί μία θεραπεία με ιαπωνικές ρίζες που στοχεύει στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

Σε ένα τελετουργικό απόλυτης χαλάρωσης, με συγκεκριμένες κινήσεις και πιέσεις στα κατάλληλα σημεία, η επιδερμίδα αναζωογονείται, τονώνεται και αποκτά ξανά τη χαμένη ελαστικότητά της. Οι ιστοί αναπλάθονται και το δέρμα γίνεται φωτεινό και λαμπερό. Με τη θεραπεία αντιγήρανσης Kobido, μειώνεται το βάθος των ρυτίδων έκφρασης, αποβάλλονται οι τοξίνες και η όψη της επιδερμίδας ανανεώνεται. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.


Φωτοανάπλαση IPL

Το μη επεμβατικό Laser IPL βασίζεται στην τεχνολογία του έντονου παλμικού φωτός και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης.

Το παλμικό φως απορροφάται και μετατρέπεται σε θερμότητα η οποία διευσδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προκαλώντας παραγωγή και αναδόμηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι ανώδυνη, καθώς η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης και μετά το τέλος της θεραπείας παρουσιάζεται μία ήπια ερυθρότητα η οποία υποχωρεί σε μερικές ώρες. Προτείνεται η εφαρμογή της θεραπείας μία φορά το μήνα με διάρκεια που εξαρτάται από τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Microdermabrasion & Anagenessis Treatment

Η δερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική προληπτική αναπλαστική θεραπεία που καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται η επιδερμίδα με το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας εκπληκτική λάμψη και βαθιά ανανέωση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Οι μικρόκοκκοι του ημιπολύτιμου λίθου της τουρμαλίνης αποτελούν κύριο συστατικό στη διαδικασία της μικροαπολέπισης, ενώ τα εκχυλίσματα από edelweiss και δύο αντιγηραντικά συμπλέγματα ενυδατώνουν σε βάθος, βελτιώνουν την ελαστικότητα και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, πετυχαίνουν άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων και των ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων. Η δερμοαπόξεση στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου, μέσω της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και προτείνεται η εφαρμογή της σε σειρά, με συχνότητα συνεδριών μία φορά το δεκαήμερο. Η διάρκειά της είναι 1 ώρα.


HIFU – High Intensity Focused Ultrasound

To HIFU αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο μη χειρουργικού face lift, εγκεκριμένη από τον FDA.

Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους για την ανόρθωση και την τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. Η θεραπεία εστιάζει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και στα υποδερμικά επίπεδα (SMAS) θεραπεύοντάς τα και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου που επιτυγχάνει τη σύσφιξη του δέρματος. Έτσι αποκτάτε ένα δέρμα πιο νεανικό, με μείωση των επιφανειακών και βαθιών ρυτίδων, βελτιωμένη όψη ματιών του περιγράμματος του προσώπου και ανόρθωση της επιδερμίδας. Απαιτεί 3 εφαρμογές- μία φορά ανά μήνα και η όψη του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και 2 μήνες μετά την τελευταία εφαρμογή.


Κυτταροθεραπείες

Η γήρανση είναι μία περίπλοκη διαδικασία κατά την οποία τα κύτταρα εξασθενούν προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου και τελικά αδρανούν.

Οι κυτταροθεραπείες συμβάλλουν στην επιβράδυνση και την ανατροπή αυτής της διαδικασίας. Τα κύτταρα αυτά έχουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα αντιγήρανσης μέσω στην αναγέννησης και επανόρθωσης των κυττάρων που έχουν υποστεί βλάβη από το άγχος και διάφορες τοξίνες στις οποίες εκτιθέμεθα καθημερινά. Αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία παρατηρείται σύσφιξη, ενυδάτωση και φωτεινότητα της επιδερμίδας. Μία πραγματικά μοναδική θεραπεία που αποκαθιστά τη θαμπή επιδερμίδα, είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και συμβάλλει σε λεπτές γραμμές, κηλίδες γήρανσης, ακμή, ροδόχρου ακμή και υπερχρωματισμό.


Cool lift

Πρόκειται για το τελευταίο trend στην αισθητική, που εκμεταλλεύεται τα οφέλη της κρυοθεραπείας για ένα νεανικό, σφριγηλό και φωτεινό δέρμα.

Η κρυοθεραπεία χαμηλώνει τη θερμοκρασία του δέρματος, ενεργοποιώντας έτσι τη μικροκυκλοφορία και ανοίγοντας τους πόρους ώστε να διεισδύσουμε αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά αναγκαία για τη σύσφιξη, τη λάμψη και τη θρέψη του δέρματος. Παράλληλα κατευνάζει τις φλεγμονές που δημιουργούνται από το οξειδωτικό στρες και άλλους παράγοντες με αποτέλεσμα τη γήρανση της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα; Νεανικο,λαμπερό και ανεπανάληπτο δέρμα!


Οξέα Βραδείας Αποδέσμευσης (phFormula)

Οι προηγμένες δερματολογικές διαδικασίες αναδόμησης του δέρματος με Οξέα Βραδείας Αποδέσμευσης λειτουργούν ανατρεπτικά σε σχέση με τα συνήθη οξέα, από μέσα προς τα έξω με ειδικούς μεταφορείς, παρέχοντας στο δέρμα πλήρη διόρθωση και οδηγώντας στην ταχεία ανάπλασή του.

Άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις αναδόμησης του δέρματος για τη θεραπεία των χαρακτηριστικών σημαδιών γήρανσης, όπως η φωτογήρανση, μελαχρώσεις, θαμπό δέρμα, επιφανειακές και μεσαίες γραμμές έκφρασης. Διαφορετικός συνδυασμός οξέων εφαρμόζεται στην επιδερμίδα σας ανάλογα με τις ανάγκες της. Η θεραπεία λειτουργεί συμπληρωματικά με θεραπεία στο σπίτι.


UMO Nano Mist

Μία εξειδικευμένη θεραπεία προσώπου που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, καταπραΰνει τον τόνο και την όψη της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα ένα δέρμα που ακτινοβολεί χωρίς να χρειάζεται επεμβατικές μεθόδους.

Το Nano Mist είναι εξαιρετικά λεπτό και με την τεχνολογία Nano Mist Cool που διαθέτει, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διοχετεύοντας Gamma PGA και άλλα ενεργά συστατικά όπως ο ψευδάργυρος, που προσφέρουν στην επιδερμίδα μακροχρόνια ωφέλιμα αποτελέσματα. Το Gamma PGA είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας με τριπλάσια δράση από αυτή του υαλουρονικού οξέος και μακράν ισχυρότερη ελαστικότητα από αυτή του κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στη δομή, τον τόνο και την υφή του δέρματος. Μπορεί να συνδυαστεί και με ειδικά boosters ενεργών συστατικών:


Wrinkle-free erase booster 

Επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και προλαμβάνει την καταστροφή των κυττάρων, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.


Barrier repair booster

Βοηθά στην αποκατάσταση, την απαλότητα και την ενυδάτωση του ευαίσθητου και ταλαιπωρημένου δέρματος, με ένα ειδικό μίγμα ψευδαργύρου, χαμομηλιού και άλλων θρεπτικών συστατικών.


Blemish control booster 

Επιδιορθώνει και αποκαθιστά το ερεθισμένο δέρμα και καταπραΰνει τη φλεγμονή, ενώ αντισηπτικοί και αντιμικροβιακοί παράγοντες εξαλείφουν τους ρύπους που προκαλούν τη δημιουργία βακτηριδίων.


Pigment relief booster

Καταπραΰνει το δέρμα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προσφέροντας αντιοξειδωτικές και λευκαντικές ουσίες που βοηθούν στη μείωση των πανάδων – κηλίδων που προκαλούνται από τον ήλιο ή τη γήρανση.