Ανανέωση Προσώπου

Deep peeling & Beauty Mask

Βαθύενζυμικό peeling

Το βαθύ ενζυμικό peeling διεγείρει το μηχανισμό αναγέννησης του δέρματος, χαρίζοντας λάμψη και ανανέωση. Το peeling βασίζεται σε ένζυμα και όχι σε οξέα, κόκκους και χημικές ουσίες. Τα ένζυμά του έχουν κερατολυτικές ιδιότητες, απομακρύνοντας επιφανειακά τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να δημιουργούν ερεθισμούς και ορατή απολέπιση. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και μαυρισμένης, αλλά και για ευαίσθητες περιοχές όπως τα βλέφαρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 90 λεπτά και περιλαμβάνει διέγερση του δερματικού ιστού και των κυττάρων με shiatsu και λεμφικό μασάζ στο πρόσωπο και εφαρμογή μάσκας κατάλληλης για τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας.


Beauty Gallery Express

Μίνι ανανεωτική περιποίηση προσώπου

Ο καθημερινός τρόπος ζωής, οι κακές συνήθειες, οι εναλλαγές στις κλιματικές συνθήκες, οι ορμονικές διαταραχές αλλά και η φυσιολογική γήρανση, προσδίδουν μία θαμπάδα στην επιδερμίδα, η οποία χρειάζεται τακτική φροντίδα και αναζωογονητικές θεραπείες. Η μίνι ανανεωτική περιποίηση προσώπου προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες σας, προσφέροντας άμεση λάμψη και αναζωογόνηση. Χρειάζονται μόνο 30 λεπτά για να ανανεωθείτε.


100% Pure Oxygen – Οξυγονοθεραπεία

Με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδα παροχής οξυγόνου στην επιδερμίδα μειώνονται, επηρεάζοντας τη νεανική της όψη.

Η οξυγονοθεραπεία αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο περιποίησης που έχει μοναδικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η θεραπεία εφοδιάζει τα κύτταρα με υψηλής ποιότητας συμπύκνωση σε οξυγόνο έως και 95%. Τα κύτταρα υποβοηθούνται με την επιπλέον ποσότητα, ενώ ταυτόχρονα με το ντους οξυγόνου επιτυγχάνουμε την τέλεια επενέργεια και επίδραση στο δέρμα των δραστικών συστατικών, βιταμινών, ελαίων και ιχνοστοιχείων που επιλέγουμε να δώσουμε. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα, εμφανή από την πρώτη εφαρμογή. Σε 60 λεπτά αποκτάτε μία ανανεωμένη, λαμπερή, και σφριγηλή επιδερμίδα. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος και για μονιμότερα αποτελέσματα προτείνεται μία σειρά επαναλήψεων.


Bio-Peeling

Φυτικό βιολογικό peeling

Το φυτικό βιολογικό peeling χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις ακμής, ουλών, διεσταλμένων πόρων, έντονης σμηγματόρροιας αλλά και λεπτών γραμμών. Πρόκειται για ένα μη επιθετικό, μη τοξικό peeling που βασίζεται αποκλειστικά σε φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, την εξισορρόπηση της λιπαρότητας και την αναζωογόνηση του δέρματος. Παράλληλα βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και μπορεί να εφαρμοστεί σε ξηρά, κανονικά, άτονα ή φωτογηρασμένα δέρματα. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η προτεινόμενη συχνότητα επανάληψης είναι 1 φορά την εβδομάδα.


Microdermabrasion

Μη επεμβατική δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική προληπτική αναπλαστική θεραπεία που καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται η επιδερμίδα με το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας εκπληκτική λάμψη και βαθιά ανανέωση με απόλυτα φυσικό τρόπο. Οι μικρόκοκκοι του ημιπολύτιμου λίθου της τουρμαλίνης αποτελούν κύριο συστατικό στη διαδικασία της μικροαπολέπισης, ενώ τα εκχυλίσματα από edelweiss και δύο αντιγηραντικά συμπλέγματα ενυδατώνουν σε βάθος, βελτιώνουν την ελαστικότητα και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, πετυχαίνουν άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων και των ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων. Η δερμοαπόξεση στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου, μέσω  της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και προτείνεται η εφαρμογή της σε σειρά, με συχνότητα συνεδριών μία φορά το δεκαήμερο. Η διάρκειά της είναι 1 ώρα.


Bio-lifting

Η θεραπεία αναζωογόνησης με biolifting βασίζεται στον ερεθισμό των κυττάρων ώστε να ανανεώσουν τη φυσική τους λειτουργία.

Με ένα ειδικό κοκτέιλ βοτάνων με στόχο της σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και τη νεανικότερη όψη του, επιτυγχάνεται η απόλυτη αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος από μέσα. Πρόκειται για μία τεχνική αντιγήρανσης που θεραπεύει και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια. Ο αριθμός απαιτούμενων συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και η προτεινόμενη συχνότητα εφαρμογής είναι μία φορά την εβδομάδα. Η διάρκεια εφαρμογής είναι μία ώρα.


Pneumatron

Παλμοθεραπεία με πεπιεσμένο αέρα

Η Παλμοθεραπεία έχει τις ρίζες της στις παλιές και δοκιμασμένες θεραπείες με βεντούζες, εξελισσόμενη σε καινοτόμες και αποτελεσματικές εφαρμογές στον αισθητικό τομέα. Το Pneumatron 200, το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία, διαθέτει βεντούζες που προσαρμόζονται στις ειδικές υποδοχές και προκαλούν εντελώς ανώδυνα σε κάθε αναρρόφηση 200 κάθετους παλμούς, που επιτυγχάνουν την καλύτερη αιμάτωση, αποτοξίνωση και αντιγήρανση των ιστών. Με την παλμική αναρρόφηση ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες του δέρματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αυξάνοντας τον όγκο και την ελαστικότητά του. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και στο σώμα και δύναται να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες. Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις κατακρατήσεων και στις σακούλες ματιών. Προτεινόμενη συχνότητα επίσκεψης 2 φορές την εβδομάδα με διάρκεια 20 λεπτών.


Special Occasions

Λάμψη και προετοιμασία για ειδικές περιστάσεις

Μία σωστή φροντίδα και περιποίηση πριν από κάθε ειδική περίσταση της ζωή σας είναι αυτή που θα σας κάνει να ακτινοβολείτε λάμψη και αυτοπεποίθηση. Χαρίστε στην επιδερμίδα σας μία περιποίηση με ειδικά προϊόντα που βελτιώνει την υφή και τον τόνο της. Αποτελεί εξαιρετική προετοιμασία πριν από το μακιγιάζ και συστήνεται η εφαρμογή της 2-3 μέρες πριν από την εκδήλωση στην οποία θέλετε να εμφανιστείτε. Διάρκεια 1 ώρα.


Rebalancing treatment

Εξισορρόπηση λιπαρών δερμάτων

Η εξισορρόπηση σμήγματος στις λιπαρές και με τάσεις ακμής επιδερμίδες προλαμβάνει τα προβλήματα ακμής και χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση στο δέρμα σας. Η εφαρμογή του ενζυμικού peeling καθαρίζει και αποσυμφορεί σε βάθος τους πόρους σας, ενώ το σύμπλεγμα βιταμινών με τη χρήση υπερήχων επιταχύνουν τη ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος από τους αδένες. Οι ειδικές μάσκες που εφαρμόζονται, ενυδατώνουν και επαναφέρουν την ισορροπία της επιδερμίδας σας. Προτείνεται να εφαρμόζονται με συχνότητα 2 την εβδομάδα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 45 λεπτά.


Calming treatment

Θεραπεία απευαισθητοποίησης

Επαναστατική καταπραϋντική θεραπεία που μειώνει την ερυθρότητα και το φούντωμα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Σχεδιασμένη με πρωτεΐνες μεταξιού, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, τροφοδοτεί απευθείας το δέρμα με αντιφλεγμονώδη και καλμαντικά συστατικά και ανακουφίζει από το δυσάρεστο αίσθημα κνησμού, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος. Ιδανική για περιπτώσεις μόνιμης ή περιστασιακής ερυθρότητας και ευαισθησίας, δυσανεξίας στα καλλυντικά, αίσθημα φλόγωσης και κνησμού, ροδόχρους ακμής και σμηγματορροϊκής δερματίτιδας. Προτείνεται η εφαρμογή της 1 φορά την εβδομάδα και ιδανικά συνοδεύεται με αντίστοιχα προϊόντα για το σπίτι. Η διάρκειά της είναι 1 ώρα.


First Wrinkles

Αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων

Οι χιλιάδες συσπάσεις του δέρματος καθημερινά συμβάλλουν στο σχηματισμό λεπτών γραμμών που κοντά στην ηλικία των 30 αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα. Εξαλείψτε τις πρώτες ρυτίδες και καθυστερήστε τα σημάδια γήρανσης εφαρμόζοντας τα οργανικά βιολογικά προϊόντα που επιστρατεύονται για την αντιμετώπισή τους στις νεαρές ηλικίες . Η εφαρμογή της θεραπείας προτείνεται μία φορά την εβδομάδα  και η διάρκειά της είναι 45 λεπτά.


For your eyes only

Θεραπείες ματιών για σακούλες, μαύρους κύκλους

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και αποτυπώνουν όλο το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Χαρίστε τους μία θεραπεία που αποτελεί μία πραγματική στιγμή χαλάρωσης, αποσυμφορώντας τα πρησμένα βλέφαρα, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και λειαίνοντας τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών. Η σφαιρική αντιμετώπιση του τρίπτυχου σακούλες-ρυτίδες-μαύροι κύκλοι, συνδυάζει την επιστήμη και τη σοφία της φύσης, με ιαματικό νερό και συμπλέγματα πολλαπλής δράσης. Οι θεραπείες είναι εξατομικευμένες, όπου πραγματοποιείται σε πρώτη φάση αξιολόγηση της κατάστασης και των αναγκών της περιοχής των ματιών σας και στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της ιδανικής θεραπείας ή και συνδυασμός αυτών. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι χωρίς άρωμα, χωρίς χρώμα και έχουν υποστεί οφθαλμολογικό έλεγχο. Προτείνεται εντατική περιποίηση 6 συνεδριών 2 φορές την εβδομάδα και διαρκεί 40 λεπτά.