Ακμή

PH Formula A.C.N.E. Solution

Μία θεραπεία τριών φάσεων με τη χρήση προϊόντων που αποσκοπεί στην καταπολέμηση της ακμής. Ο μοναδικός συνδυασμός των ενεργών συστατικών της pHformula A.C.N.E. solutions είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να δρα στις κύριες εκδηλώσεις της ακμής όπως φαγέσωρες, βλατίδες και φλύκταινες και είναι κατάλληλη για κάθε στάδιο παρουσίασης της ακμής, από περίσσεια σμήγματος έως διεσταλμένους πόρους και επιφανειακές ουλές. Το καινοτόμο σύστημα αναδόμησης της θεραπείας εξασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση των οξέων σε βάθος και μεγαλύτερη διάρκεια δράσης. Προτείνονται 4-12 θεραπείες κάθε 15-20 μέρες.


Θεραπεία με οξέα

Η θεραπεία με οξέα (σαλικυλικό, αζελαϊκό κ.α.) ενδείκνυται για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες. Πραγματοποιείται με εφαρμογή οξέων που είναι αποτελεσματικά στη διόρθωση της υπερκεράτωσης , τη ρύθμιση του σμήγματος και έχουν αντιμικροβιακή και αντισηπτική δράση. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το δέρμα εμφανίζει μία ερυθρότητα και μετά τη λήξη της για τις επόμενες ημέρες παρουσιάζεται μία ελαφριά απολέπιση. Ο αριθμός επαναλήψεων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και η θεραπεία επαναλαμβάνεται μία φορά την εβδομάδα.


TCA Peeling

Το TCA (trichloracetic acid) peeling είναι μια χημική, αλλά μη τοξική θεραπεία, που αποσκοπεί στη μείωση ουλών, δυσχρωμιών και βαθιών ρυτίδων του προσώπου. Βασίζεται στην εφαρμογή τριχλωρικού οξέος στην επιδερμίδα για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την ανανέωση της επιδερμίδας και είναι μεσαίου βάθους ή βαθύ, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μετά τη λήξη της θεραπείας παρουσιάζεται μια ελαφρά ερυθρότητα στο δέρμα σας, το οποίο απολεπίζεται σταδιακά εντός 7 ημερών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την απολέπιση και ο αριθμός επαναλήψεων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.


Biopeeling – Φυτικό βιολογικό peeling

Το φυτικό βιολογικό peeling χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις ακμής, ουλών, διεσταλμένων πόρων, έντονης σμηγματόρροιας αλλά και λεπτών γραμμών. Πρόκειται για ένα μη επιθετικό, μη τοξικό peeling που βασίζεται αποκλειστικά σε φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, την εξισορρόπηση της λιπαρότητας και την αναζωογόνηση του δέρματος. Παράλληλα βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και μπορεί να εφαρμοστεί σε ξηρά, κανονικά, άτονα ή φωτογηρασμένα δέρματα. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η προτεινόμενη συχνότητα επανάληψης είναι 1 φορά την εβδομάδα.


Rebalancing treatment – Εξισορρόπηση λιπαρών δερμάτων

Η εξισορρόπηση σμήγματος στις λιπαρές και με τάσεις ακμής επιδερμίδες προλαμβάνει τα προβλήματα ακμής και χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση στο δέρμα σας. Η εφαρμογή του ενζυμικού peeling καθαρίζει και αποσυμφορεί σε βάθος τους πόρους σας, ενώ το σύμπλεγμα βιταμινών με τη χρήση υπερήχων επιταχύνουν τη ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος από τους αδένες. Οι ειδικές μάσκες που εφαρμόζονται, ενυδατώνουν και επαναφέρουν την ισορροπία της επιδερμίδας σας. Προτείνεται να εφαρμόζονται με συχνότητα 2 την εβδομάδα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 45 λεπτά.


Calming treatment – Θεραπεία απευαισθητοποίησης

Επαναστατική καταπραϋντική θεραπεία που μειώνει την ερυθρότητα και το φούντωμα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Σχεδιασμένη με πρωτεΐνες μεταξιού, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, τροφοδοτεί απευθείας το δέρμα με αντιφλεγμονώδη και καλμαντικά στοιχεία και ανακουφίζει από το δυσάρεστο αίσθημα κνησμού, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος. Ιδανική για περιπτώσεις μόνιμης ή περιστασιακής ερυθρότητας και ευαισθησίας, δυσανεξίας στα καλλυντικά, αισθήματος φλόγωσης, κνησμού και σμηγματορροϊκής δερματίτιδας. Προτείνεται η εφαρμογή της 1 φορά την εβδομάδα και ιδανικά συνοδεύεται με αντίστοιχα προϊόντα για το σπίτι. Η διάρκειά της είναι 1 ώρα.


Αποκατάσταση Ουλών

Η εμφάνιση ουλών είναι άμεσα συνδεδεμένη με την έξαρση της ακμής κι αποτελεί ένα συχνό φαινόμενο τόσο σε έφηβους όσο και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η αποτελεσματική καταπόλεμησή του, όπως κι η επαναφορά του προσώπου σε μια λεία και λαμπερή κατάσταση με ανώδυνο τρόπο, είναι πλέον εφικτή με την εφαρμογή ενός ευρέως φάσματος θεραπειών που δεν προκαλούν φθορά στη ζωτικότητα του προσώπου.

Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ