Σύσφιξη

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική, που έχει ως στόχο την τοπική λιποδιάλυση και τη μείωση της κυτταρίτιδας, επαναφέροντας τη χαμένη ελαστικότητα του δέρματος.

Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρεται με τους πολλαπλούς νυγμούς. Δραστικές ουσίες διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό μέσω μίας πολύ λεπτής βελόνας και εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Οι ουσίες αυτές εμποδίζουν την αποθήκευση λίπους και βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, αποτοξινώνοντας την περιοχή, με αποτέλεσμα τη μείωση του τοπικού πάχους, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία ενδείκνυται για περιοχές όπου παρατηρείται συσσώρευση λίπους και δεν είναι δυνατή η αντιμετώπισή τους με διατροφή ή γυμναστική. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή διαδικασία που πραγματοποιείται παρουσία γιατρού. Ο αριθμός των επαναλήψεων ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.


Μεσοθεραπεία Σώματος – PSP Photoelectroporation System

H θεραπεία Photoelectroporation (PSP) System είναι ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς εξατομικευμένων κοκτέιλ, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Με τη χρήση του συνδυασμού μικρορευμάτων και φωτός σε διάφορα μήκη κύματος επιτυγχάνεται η στιγμιαία διάνοιξη της κυτταρικής μεμβράνης και η άμεση τροφοδοσία του κυττάρου με δραστικά συστατικά της επιλογής μας. Πρόκειται για μία ανώδυνη διαδικασία με άμεσα ορατά αποτελέσματα στη σύσφιξη, την αντιγήρανση, την ανανέωση και την εξάλειψη ρυτίδων. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει κατά περίπτωση και η διάρκεια είναι 30 λεπτά.


Lipo HIFU

To Lipo HIFU αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο στη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος, εγκεκριμένη από τον FDA.

Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί υψηλής έντασης εστιασμένους υπέρηχους, οι οποίοι καταστρέφουν με χειρουργική ακρίβεια τα λιποκύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Προσφέρει μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας και διόρθωση του περιγράμματος με 3 εφαρμογές. Ανάλογα με τα ποσοστά λίπους στην περιοχή όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, η θεραπεία υπόσχεται άμεση μείωση 2-6 εκατοστά.


Body wraps

Η συγκεκριμένη θεραπεία επιδιώκει την ορατή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και είναι ειδικά σχεδιασμένη για αδυνάτισμα, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, χάσιμο πόντων, αποσυμφόρηση, σύσφιξη και ενυδάτωση του σώματος.

Ενδείκνυται για περιοχές με τοπικό πάχος όπως: ψωμάκια, γλουτοί, κοιλιά, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία, όπως γόνατα και γάμπες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και προάγεται η καύση του συσσωρευμένου λίπους με αποβολή των τοξινών που βρίσκονται στα λιποκύτταρα. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος και την περιοχή του προβλήματος.


Μυοπαθητική Γυμναστική

Η μυοπαθητική γυμναστική χρησιμοποιεί την ηλεκτρομυοδιέγερση για να επιτύχει τις μυϊκές συσπάσεις, χωρίς τη δική σας συμμετοχή σε ασκήσεις.

Ηλεκτρικά ερεθίσματα διοχετεύονται στους μυς, που προκαλούν την κίνησή τους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και στην περίπτωση της συμβατικής γυμναστικής. Μέσω αυτής της θεραπείας πραγματοποιείται μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη, ενώ γυμνάζονται ταυτόχρονα διαφορετικές μυϊκές ομάδες, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα.