Λιποδιάλυση

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μία επαναστατική μέθοδος που προσφέρει ένα αδύνατο και σμιλεμένο σώμα, μειώνοντας το λίπος μη επεμβατικά, με την τεχνολογία της ψύξης.

Είναι ιδανική θεραπεία για περιοχές στις οποίες υπάρχει επίμονο συσσωρευμένο λίπος που δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με άσκηση και διατροφή, όπως η κοιλιά, η περιοχή της κοιλιάς γύρω απ’ τη μέση (love handles), οι μηροί, οι προσαγωγοί, τα γόνατα και τα μπράτσα. Η μέθοδος αυτή παγώνει το λίπος στους -10 βαθμούς Κελσίου, κρυσταλλοποιώντας το νερό στα λιποκύτταρα του υποδόριου λίπους. Το νερό αυτό αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος, προσφέροντας τοπικό αδυνάτισμα και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Προτείνονται 4 επαναλήψεις ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται με το συνδυασμό της θεραπείας με θεραπείες αποτοξίνωσης.


Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική, που έχει ως στόχο την τοπική λιποδιάλυση και τη μείωση της κυτταρίτιδας, επαναφέροντας τη χαμένη ελαστικότητα του δέρματος.

Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρεται με τους πολλαπλούς νυγμούς. Δραστικές ουσίες διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό μέσω μίας πολύ λεπτής βελόνας και εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Οι ουσίες αυτές εμποδίζουν την αποθήκευση λίπους και βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, αποτοξινώνοντας την περιοχή, με αποτέλεσμα τη μείωση του τοπικού πάχους, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία ενδείκνυται για περιοχές όπου παρατηρείται συσσώρευση λίπους και δεν είναι δυνατή η αντιμετώπισή τους με διατροφή ή γυμναστική. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή διαδικασία που πραγματοποιείται παρουσία γιατρού. Ο αριθμός των επαναλήψεων ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.


Μεσοθεραπεία Σώματος – PSP Photoelectroporation System

H θεραπεία Photoelectroporation (PSP) System είναι ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς εξατομικευμένων κοκτέιλ, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Με τη χρήση του συνδυασμού μικρορευμάτων και φωτός σε διάφορα μήκη κύματος επιτυγχάνεται η στιγμιαία διάνοιξη της κυτταρικής μεμβράνης και η άμεση τροφοδοσία του κυττάρου με δραστικά συστατικά της επιλογής μας. Πρόκειται για μία ανώδυνη διαδικασία με άμεσα ορατά αποτελέσματα στη σύσφιξη, την αντιγήρανση, την ανανέωση και την εξάλειψη ρυτίδων. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει κατά περίπτωση και η διάρκεια είναι 30 λεπτά.


Volcanic Apocalypse Treatment

Πρωτοποριακή αγωγή τετραπλής δράσης για αποτοξίνωση, κυτταρίτιδα, αδυνάτισμα και σύσφιξη.

Συνδυάζει την ηφαιστειακή τέφρα με τη λιπόλυση και με τα πιο καινοτόμα βιοτεχνολογικά στοιχεία και το ενεργό όζον με δύο διαφορετικές τεχνικές ενεργοποίησης της λέμφου στην καμπίνα και μοναδική αγωγή εφαρμογής στο σπίτι για τα πλέον ικανοποιητικά αποτελέσματα που είχατε ποτέ.
Η ηφαιστειακή τέφρα που συλλέγεται στην Ιταλία, στο έδαφος της οποίας βρίσκεται ο μεγαλύτερος αριθμός των ηφαιστείων στην Ευρώπη.Έχει αποτοξινωτικές, καθαριστικές και ενεργοποιητικές δράσεις χάρη στα οξείδια πυριτίου, αργιλίου, σιδήρου, ασβεστίου και τις αλκαλικές ύλες που περιέχει. Το ενεργό όζον και εδώ παρόν, ενισχύει την διαρκή οξυγόνωση των ιστών, βελτιώνονται οι λειτουργίες του δέρματος και η διείσδυση και αποτελεσματικότητα των προϊόντων γίνεται μέγιστη και άμεσα ορατή.

Επιστρατεύονται ενεργά συστατικά με έντονη λιπολυτική δράση όπως το Perfeline , το Pro-Sveltyl EP και το Body Fit, γλυκολικό και λακτοβιονικό οξύ για ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων, πολυπεπτίδια για τόνωση και ελαστικότητα της επιδερμίδα και φυτικά εκχυλίσματα για εστιασμένα αποτελέσματα στην μικροκυκλοφορία, την αποστράγγιση και στη σύσφιξη.


Lipo HIFU

To Lipo HIFU αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο στη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος, εγκεκριμένη από τον FDA.

Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί υψηλής έντασης εστιασμένους υπέρηχους, οι οποίοι καταστρέφουν με χειρουργική ακρίβεια τα λιποκύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Προσφέρει μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας και διόρθωση του περιγράμματος με 3 εφαρμογές. Ανάλογα με τα ποσοστά λίπους στην περιοχή όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, η θεραπεία υπόσχεται άμεση μείωση 2-6 εκατοστά.