Κυτταρίτιδα

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία ανώδυνη τεχνική, που έχει ως στόχο την τοπική λιποδιάλυση και τη μείωση της κυτταρίτιδας, επαναφέροντας τη χαμένη ελαστικότητα του δέρματος.

Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρεται με τους πολλαπλούς νυγμούς. Δραστικές ουσίες διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό μέσω μίας πολύ λεπτής βελόνας και εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Οι ουσίες αυτές εμποδίζουν την αποθήκευση λίπους και βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, αποτοξινώνοντας την περιοχή, με αποτέλεσμα τη μείωση του τοπικού πάχους, τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία ενδείκνυται για περιοχές όπου παρατηρείται συσσώρευση λίπους και δεν είναι δυνατή η αντιμετώπισή τους με διατροφή ή γυμναστική. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή διαδικασία που πραγματοποιείται παρουσία γιατρού. Ο αριθμός των επαναλήψεων ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.


Μεσοθεραπεία Σώματος – PSP Photoelectroporation System

Πρόκειται για ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς εξατομικευμένων κοκτέιλ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Με τη χρήση του συνδυασμού μικρορευμάτων και φωτός σε διάφορα μήκη κύματος επιτυγχάνεται η στιγμιαία διάνοιξη της κυτταρικής μεμβράνης και η άμεση τροφοδοσία του κυττάρου με δραστικά συστατικά επιλεγμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρόκειται για μία ανώδυνη διαδικασία, με άμεση ορατή και με διάρκεια βελτίωση, σε προβλήματα κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, εντοπισμένης συσσώρευσης λίπους και πρόσφατων ραγάδων. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει κατά περίπτωση και η διάρκεια είναι 40 λεπτά.


P 3 Υπέρηχοι Σώματος

Οι υπέρηχοι σώματος P3 είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα λίπους και στα ιζήματα που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα.

Μία ανώδυνη θεραπεία που βελτιώνει την φλεβική και λεμφική κυκλοφορία, ασκώντας μια μικρή καταστολή με ειδικές βεντούζες και στέλνοντας δονήσεις σε υπέρηχα επίπεδα, με αποτέλεσμα τη μείωση πόντων από τις επιθυμητές περιοχές, τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και το σμίλευμα του περιγράμματος του σώματος. Προτείνονται περίπου 15 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση, με συχνότητα επίσκεψης τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.


Volcanic Apocalypse Treatment

Πρωτοποριακή αγωγή τετραπλής δράσης για αποτοξίνωση, κυτταρίτιδα, αδυνάτισμα και σύσφιξη.

Που συνδυάζει την ηφαιστειακή τέφρα με τη λιπόλυση και με τα πιο καινοτόμα βιοτεχνολογικά στοιχεία και το ενεργό όζον με δύο διαφορετικές τεχνικές ενεργοποίησης της λέμφου στην καμπίνα και μοναδική αγωγή εφαρμογής στο σπίτι για τα πλέον ικανοποιητικά αποτελέσματα που είχατε ποτέ.
Η ηφαιστειακή τέφρα που συλλέγεται στην Ιταλία, στο έδαφος της οποίας βρίσκεται ο μεγαλύτερος αριθμός των ηφαιστείων στην Ευρώπη.Έχει αποτοξινωτικές, καθαριστικές και ενεργοποιητικές δράσεις χάρη στα οξείδια πυριτίου, αργιλίου, σιδήρου, ασβεστίου και τις αλκαλικές ύλες που περιέχει. Το ενεργό όζον και εδώ παρόν, ενισχύει την διαρκή οξυγόνωση των ιστών, βελτιώνονται οι λειτουργίες του δέρματος και η διείσδυση και αποτελεσματικότητα των προϊόντων γίνεται μέγιστη και άμεσα ορατή.

Επιστρατεύονται ενεργά συστατικά με έντονη λιπολυτική δράση όπως το Perfeline , το Pro-Sveltyl EP και το Body Fit, γλυκολικό και λακτοβιονικό οξύ για ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων, πολυπεπτίδια για τόνωση και ελαστικότητα της επιδερμίδα και φυτικά εκχυλίσματα για εστιασμένα αποτελέσματα στην μικροκυκλοφορία, την αποστράγγιση και στη σύσφιξη.


Lipolaser

Καινοτόμα μέθοδος που χρησιμοποιεί συνδυασμένη τεχνολογία laser και υπέρυθρης για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Βασίζεται στην αρχή της βιοδιέγερσης των φυσικών καναλιών του μεταβολισμού με ένα πρωτοποριακό συνδυασμό υπέρυθρου φωτος. Πρόκειται για ασφαλή, μη επεμβατική θεραπεία, δεν περιλαμβάνει περίοδο ανάρρωσης και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνέδρια. Ενδείκνυται για περιπτώσεις τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, λεμφικές στάσης αλλά και για σύσφιξη και διέγερση του μεταβολισμού.


Lipo HIFU

To Lipo HIFU αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο στη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος, εγκεκριμένη από τον FDA.

Πρόκειται για μία θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί υψηλής έντασης εστιασμένους υπερήχους, οι οποίοι καταστρέφουν με χειρουργική ακρίβεια τα λιποκύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Προσφέρει αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας και διόρθωση του περιγράμματος με 3 εφαρμογές. Ανάλογα με τα ποσοστά λίπους στην περιοχή όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, η θεραπεία υπόσχεται άμεση μείωση 2-6 εκατοστά.


Body wraps

Η συγκεκριμένη θεραπεία επιδιώκει την ορατή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και είναι ειδικά σχεδιασμένη για λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, αποσυμφόρηση, σύσφιξη και ενυδάτωση του σώματος.

Ενδείκνυται για περιοχές όπως: ψωμάκια, γλουτοί και κοιλιά. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και προάγεται η καύση του συσσωρευμένου λίπους με αποβολή των τοξινών που βρίσκονται στα λιποκύτταρα. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος και την περιοχή του προβλήματος.


Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό σύστημα έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία μας διώχνοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό και βελτιώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

Το λεμφικό μασάζ στοχεύει στην καλύτερη ροή του λεμφικού συστήματος, με αποτέλεσμα την αύξηση της λειτουργίας του μεταβολισμού. Η αποστράγγιση της λέμφου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και μας απαλάσσει από τις κατακρατήσεις. Για χαλάρωση και απαλλαγή από τα πρηξίματα προτείνονται 10-12 συνεδρίες ενώ σε περιπτώσεις οιδηματώδους κυτταρίτιδας χρειάζονται περισσότερες.