Αποτοξίνωση

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό σύστημα έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία μας διώχνοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό και βελτιώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και σμιλεύοντας το σώμα.

Το λεμφικό μασάζ στοχεύει στην καλύτερη ροή του λεμφικού συστήματος, με αποτέλεσμα να ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να αυξάνεται η λειτουργία του μεταβολισμού. Η χειρωνακτική αποστράγγιση της λέμφου επηρεάζει θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Για χαλάρωση και απαλλαγή από τα πρηξίματα προτείνονται 10-12 συνεδρίες ενώ για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρειάζονται περίπου 20 συνεδρίες.


Pneumatron – Παλμοθεραπεία για λεμφική αποστράγγιση

Η Παλμοθεραπεία έχει τις ρίζες της στις παλιές και δοκιμασμένες θεραπείες με βεντούζες, εξελισσόμενη σε καινοτόμες και αποτελεσματικές εφαρμογές στον αισθητικό τομέα.

Το Pneumatron 200, το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία, διαθέτει βεντούζες που προσαρμόζονται στις ειδικές υποδοχές και προκαλούν εντελώς ανώδυνα σε κάθε αναρρόφηση 200 κάθετους παλμούς, που επιτυγχάνουν την καλύτερη αιμάτωση, αποτοξίνωση και αντιγήρανση των ιστών. Με την παλμική αναρρόφηση ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες του δέρματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αυξάνοντας τον όγκο και την ελαστικότητά του. Μπορεί να εφαρμοστεί στο σώμα σε περιοχές με κατακράτηση υγρών και όψη φλοιού πορτοκαλιού. Προτεινόμενη συχνότητα επίσκεψης 2-3 φορές την εβδομάδα και ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.