ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Στο Ινστιτούτο BEAUTY GALLERY – Φένια Καλαφάτη Κριεζή πιστεύουμε ότι κάθε προσωπικότητα αλλά και κάθε ανάγκη ή απαίτηση που τη συνοδεύει είναι διαφορετική. Οι θεραπείες προσώπου, σώματος και spa πρέπει να αποτελούν μια χαλαρωτική και pampering εμπειρία με έμφαση στα αποτελέσματα. Γι’ αυτό, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του ινστιτούτου μελετά κάθε φορά ξεχωριστά τα δικά σας δεδομένα και εφαρμόζει εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες υψηλής απόδοσης.

Οι εφαρμογές μας προκύπτουν από μακροχρόνιες έρευνες και μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε γνωστά κέντρα ερευνών του εξωτερικού. Οι θεραπείες μας ποικίλλουν, συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες ιαματικών πηγών με την αναζωογονητική σύνθεση των βιολογικών συστατικών, την εξειδίκευση των προϊόντων βιοτεχνολογίας με την υψηλότερη κλινική και δερματολογική απόδοση και τον άρτιο τεχνολογικό μας εξοπλισμό.Στόχος μας πάντα με τον πιο υγιεινό και ασφαλή τρόπο να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

Το ινστιτούτο ομορφιάς BEAUTY GALLERY δημιουργήθηκε με στόχο να υπηρετήσει πιστά την ομορφιά σε κάθε της έκφραση. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, οι στόχοι μας εξελίχθηκαν, υπογράφοντας την αρμονική συνεύρεση πνεύματος και σώματος σε ένα πολυτελές περιβάλλον καθοδηγούμενο από τις αρχές του Ευ Ζην.