Δέρμα

Το δέρμα μας χρειάζεται φροντίδα από την πρώτη μέρα της γέννησης μας. Η διαφοροποίηση απλά έρχεται ανάλογα με την ηλικία μας, με το αν υπάρχουν ορμονικές διαταραχές, με τον τρόπο ζωής μας, το στρες, τη διατροφή μας. Στην εφηβεία το δέρμα έχει ανάγκη από σωστό καθαρισμό τόσο στο ινστιτούτο όσο και στο σπίτι για να ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες εμφάνισης ακμής, μεγαλώνοντας  χρειαζόμαστε εντατικότερη ενυδάτωση, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να επαναφέρουμε τους μεταβολικούς ρυθμούς των κυττάρων μας για να μειώνεται η δημιουργία ελευθέρων ριζών που προκαλεί γήρανση, να αυξήσουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να αναπληρώνουμε το υαλουρονικό οξύ που χάνεται …

Οι επισκέψεις μας στο ινστιτούτο ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες  και τον τύπο του δέρματος μας, την ηλικία και την εποχή.

Beauty Gallery

Προτείνουμε πάντα ένα βαθύ καθαρισμό τόσο πριν τις διακοπές όσο και μετά γιατί η έκκριση του σμήγματος αυξάνεται με τον ιδρώτα, τη ζέστη και την έκθεση στον ήλιο. Από εκεί και πέρα η συχνότητα κατά τη διάρκεια του χρόνου ποικίλλει ανάλογα με τη λιπαρότητα. Ένας μέσος όρος είναι 3 με 4 φορές το χρόνο για να διατηρείται υγιές το δέρμα και να μπορεί να αποδομεί καλύτερα τα δραστικά συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας φροντίδα.Σε νεαρότερες ηλικίες ο συστηματικός καθαρισμός, η ενυδάτωση η/και η εξισορρόπηση σμήγματος και η σωστή φροντίδα στο σπίτι είναι τα βασικά βήματα για την καλή υγεία του δέρματος. Μεγαλώνοντας χρειάζεται  σταδιακά να προσθέσουμε φροντίδα γιατί αλλάζουν οι ανάγκες ανάλογα και με τον τρόπο ζωής, τη διατροφή μας, το στρες κ.α. Η φωτοανάπλαση  με την ικανότητα της να διεγείρει τους ινοβλάστες μας να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη (το ποσοστό έκκρισης των οποίων πέφτει μετά την ανάπτυξη) και η μεσοθεραπεία που εφοδιάζει το δέρμα μας με όλα τα δραστικά συστατικά που χρειάζονται τα κύτταρα μας για να λειτουργούν και να μεταβολίζουν σωστά είναι τα κύρια όπλα μας. Πρόκειται για μια σειρά συνεδριών που επαναλαμβάνεται μια φορά το χρόνο.