Αντιγήρανση 35+

Η μεσοθεραπεία χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελάχιστα παρεμβατικές τεχνικές για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως ρυτίδες,χαλάρωση του δέρματος,κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος κ.ά. κατά την οποία τα δραστικά συστατικά εισέρχονται απευθείας στη βασική στοιβάδα του δέρματος και παρακάμπτουν τις χειρουργικές τεχνικές. Είναι η μέθοδος έγχυσης συμπυκνωμένων συστατικών όπως υαλουρονικό οξύ-πολυβιταμίνες-γλυκολικό οξύ-DMAE-καφείνη-καρνιτίνη 1-4 χιλιοστά στην επιδερμίδα ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή τελείως ανώδυνα και ακίνδυνα,ξεπερνώντας την αντίσταση του δέρματος και μεταφέροντας τα συστατικά της επιλογής μας απ’ευθείας στο κατάλληλο σημείο. Άλλωστε διεισδύσεις σε μεγαλύτερο βάθος είναι ανώφελες διότι τα συστατικά απορροφώνται από τον οργανισμό και δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι δραστικά,άμεσα ορατά και οπωσδήποτε μακροπρόθεσμα διότι λειτουργεί θεραπευτικά,αθροιστικά αλλά και προληπτικά.Επίσης επιμηκύνεται χρονικά το αποτέλεσμα τυχόν εμφυτευμάτων τα οποία μπορεί να διατηρηθούν ως και διπλάσιο από τον προβλεπόμενο χρόνο.
Μας δίνεται η δυνατότητα ανάλογα με τα συστατικά που θα επιλέξουμε για κάθε περίσταση να ενεργοποιήσουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,να συσφίξουμε την επιδερμίδα,να εξουδετερώσουμε τις ελεύθερες ρίζες,να αυξήσουμε το όριο ζωής των κυττάρων,να αποτρέψουμε την δημιουργία κηλίδων,να επιτύγχουμε τη συγκράτηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και την τόνωση του απολαμβάνοντας έτσι ένα νεανικό,σφριγηλό και απαλλαγμένο από ρυτίδες δέρμα.

Επιπλέον, η μεσοθεραπεία έχει το ίδιο θεαματικά αποτελέσματα και όσον αφορά στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος όπου με τη χρήση ανάλογων συστατικών έχουμε μείωση πόντων αλλά και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας σε όλες της τις μορφές απολαμβάνοντας για πρώτη φορά υγιές δέρμα.

Bonus Tip

ξεκινήστε μεσοθεραπεία προσώπου ακόμη και αν οι βλάβες που υπάρχουν στο δέρμα δεν είναι έντονα ορατές.Με αυτόν τον τρόπο χορηγείτε στην επιδερμίδα συστατικά που η παραγωγή τους μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό και επαναενεργοποιείτε τους δικούς της μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης διορθώνοντας αλλά και προλαμβάνοντας περαιτέρω βλάβες.